Glassartpluslood.nl
home » glas-in-lood objecten » glas-in-lood cadeau

glas-in-lood cadeau :

raamhangers :

Deze raamhangers van 30 x 30 cm bieden wij zolang de voorraad strekt aan voor de speciale cadeauprijs van € 30,00 per stuk. Nieuwe opdrachten in dit formaat met beperkt aantal stukken glas worden naar wens gemaakt voor € 50,00

 

Een glas-in-lood raamhanger als verjaardagscadeau of een geschenk voor een jubileum. Ook leuk als relatiegeschenk met uw eigen idee of logo er in verwerkt.

 

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en binnen een paar dagen ontvangt u een ontwerp naar uw eigen idee met een prijsopgave op de mail.

 

De prijs van glas in lood is afhankelijk van welk soort glas er gekozen wordt en hoeveel stukken glas er in een ontwerp zitten met daaraan gekoppeld hoeveel lood er gebruikt moet worden.  

 

Natuurlijk is de hoeveel tijd die er in het ontwerpen, mallen maken, glas snijden, in het lood zetten, solderen, kitten, patineren en schoonmaken gaat zitten van belang.

 

Bij brandschilderen gaan de meeste kosten zitten in het schilderen van contour, grissaille en kleur met daaraan de hoeveelheid brandgangen.

 

Een paar voorbeelden :

Een raamhanger zoals deze gestileerde tulp van 30 x 30 cm  met minder dan 10 stukken "normaal" gekleurd glas en op bestelling gemaakt kost € 50,00  en met echt antiek gekleurd glas € 75,00 

 

 

Deze raamhanger met gestileerd landschap van 50 x 65 cm met 30 stukken glas in  "normaal" gekleurd glas  € 200,00 en in echt antiek gekleurd € 250,00